Junior, 30cl - vår minsta flaska

Junior, 30cl

Junior 30cl är lillebror till vår flaska Vital 50 cl - precis som Vital innehåller Junior 30 cl ett naturligt mineralvatten. Du kan med gott samvete ge bort en flaska Junior 30cl för vattnet är toppen! 

Flaskan är gjord av 100% återvunnen plast och den blåses upp till en flaska precis innan den tappas med vatten. 

Innehållet. Flaskan tappas med ett naturligt mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPET och blåses upp till en flaska precis innan den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna.

Smaker. Stilla vatten eller lätt kolsyrat, naturellt vatten tappar vi denna flaska med.

Kork: Skruvkork.

Korkfärg: Stilla vatten kan ha vit, svart, mörkblå eller röd kork. Kolsyrat vatten kan ha en vit eller svart kork på flaskan. 

Minsta beställning: 2 340 flaskor, dvs 1 pall. Mindre volymer kan ordnas, men då är prisbilden annorlunda. 

Etikett: Välj mellan transparent och heltäckande etikett - priset är detsamma. Etiketten är 5 cm hög och går runt hela flaskan. På stilla vatten är det en så kallad "wrap-round". Etiketten är en tunn men stark folie som tål både väta, kyla och hantering mycket väl. Tryck i 4-färgs CMYK. På det kolsyrade vattnet är det en klisteretikett som går nästan hela vägen runt flaskan. 

Hållbarhet: 24 månader för stilla vatten och ca 5 månader för kolsyrat vatten. 

”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

 

Kontakta oss