Om oss

Add Value har profilerat drycker i över 20 år!

Med egen, unik etikett på flaskan adderar du ett mervärde till drycken i sig - Add Value, helt enkelt! Detta har vi gjort sedan 2001, så vi vet vad vi gör. Frågan är om Add Value var först ut med detta på den svenska marknaden. Idag har vi flera leverantörer som vi samarbetar med - allt för att erbjuda precis den lösning som passar er bäst. Vi har ett stort utbud av olika flaskor, i olika former och med olika egenskaper, det är bara att välja och vraka!


Add Value har det bredaste utbudet av profilerat vatten och vi arbetar hela tiden med att ta fram nya produkter. Idag är det självklart för oss att alla PET-flaskor vi levererar är gjorda av 100% återvunnen plast. Det tycker vi är viktigt. 

Men inte bara vatten!

Sedan länge har vi också energidryck och ICE TEA i aluminiumburk - med en högkvalitativ, supertunn etikett som går hela vägen upp under kanten på burken! Nu finns också möjligheten till ICE COFFEE i burk - den har ingen pant på sig då innehållet är till mer än 50% mejerivaror. 

Senaste tillskottet är våra svenska ingefärsshot med egen etikett på 65 ml flaskan. Vi brukar kalla den "liten flaska med stor smak"!

Ribban högt lagd och vill enbart ha nöjda kunder! Vi vet exakt hur våra leverantörer jobbar - vi har en tät kontakt med dem och har besökt dem flera, flera gånger. Hos Add Value är vi angelägna om att leverera rätt och riktigt ur alla perspektiv. Tillsammans jobbar vi för att få fram så bra och energisnåla lösningar som möjligt.

Add Value är ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö. I hög grad jobbar vi med samma leverantörer. Saturnus tillverkar och säljer drycker i Sverige sedan 1893 och är bl a största producenten i landet av glögg. Saturnus gör också bl a kryddat brännvin, gin och drinkmixers och kaffesyrup.


Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

För säker kontakt med oss - skicka alltid mail till info@addvalue.org 

Org nr 556608-0841 / Godkänd för F-skatt / Registrerad Livsmedelsverksamhet i Malmö kommun

Kontakt: Katharina Norborg

Mail: katharina@addvalue.org

Tel: +46(0)734 17 06 17

Kontakta oss