Flexi, 50cl - ett av våra mest hållbara alternativ

Flexi, 50cl - Unik flaska enbart hos Add Value

Flexi 50cl är ett av våra mest "flexibla" alternativ vid val av flaska. Man kan köpa kvartspall, havlpall eller hel pall med vatten. Välj mellan många olika färger på korken! Man kan få halva mängden vatten levererad till en plats och andra halvan till en annan plats - ja, flexibiliteten är stor om man väljer denna flaskan. 

Innehållet. Flaskan tappas med ett naturligt mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPET  och blåses upp till en flaska precis innan den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna. Hela produktionen av vattnet sker helt CO2-neutralt då här används solceller på taket för att generera energin. Transporterna av vattnet miljökompenseras av vår leverantör! Produktionen av denna flaska är helt CO2-netural. 

Smaker. Stilla vatten och lätt kolsyrat vatten tappas i flaskorna  

Smaksatt vatten kan erbjudas men förutsätter köp av hel pall vatten/smak och en god framförhållning. Fråga gärna i god tid så ordnar vi detta. Smaksättningen sker med hjälp av aromer och vattnet är inte sötat.  

Kork: Skruvkork eller vit/transparent sportkork

Korkfärg: Vit, svart, röd, gul, orange, mörk- och ljusblå, mörk- och ljusgrön. 

Minsta beställning: 648 flaskor, hel pall 1 512 flaskor

Etikett: Som standard används en bestruken pappersetikett av FSC certifierat papper som går hela vägen runt flaskan. Etiketten är 10 cm hög. Tryck i 4-färgs CMYK. Etiketten tål väta. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten. 

”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Kontakta oss