Inför 2024

2023-12-04

Stay Safe

2021-11-18

Liten men stark kallar vi vår 65ml flaska med ingefärashot - hela 32% pressad ingefära. Stark är den så det känns hela vägen ner i magen. Man känner sig pigg och full av energi när shoten landar!

100% rPet

2021-10-21

Alla våra flaskor tillverkas av återvunnen plast. Merparten av flaskorna i 100% återvunnen plast, resterande i 50%. Just PET flaskor lämpar sig utmärkt för återvinning och ett cirkulärt användande pga den ljusa färgen i plasten. PET-flaskor blir PET-flaskor igen och igen....
Nästan alla våra flaskor blåses upp på plats i vattenfabriken från små embryon till färdiga flaskor = inga tomma flaskor som åker runt på vägarna! Vi jobbar hela tiden för en mera hållbar produkt åt er!

Unikt hos Add Value!

2021-08-31

Add Value har flera - för branschen - unika produkter i sin portfölj med profilerad dryck.

1. Vår unika flaska Exklusiv - där vi trycker direkt på flaskan. MOQ är 600 och man kan trycka med 1-4 färger på flaskan. Flaskan tappas med ett stilla, naturligt mineralvatten. 33 cl per flaska! En flaska som ingen glömmer som får den i sin hand!

2. Svenska ingefärashot i 65 ml flaska med egen etikett. Vi kallar den för "liten men stark". Kyl, skaka och drick! MOQ är 200. Vid köp av fler än 1 000 kan man välja mellan flera olika smaker!

3. ICE TEA - läskande dryck i finast burken med "top style etikett" som går hela vägen upp under kanten på burken. Gör etiketten matt eller blank i sin yta och gör färgerna i metallic - då får man en fräck burk kan vi lova! MOQ är 500.

Flera profilerade nyheter är på väg i höst så håll utkik på vår hemsida!

Add Value 20 år!

2021-02-22

Vi är stolta över att fira 20 år i branschen - tänk så många flaskor vatten Add Value har levererat under åren. Wow - det är miljontals, det kan vi lova. Add Value har gjort en härlig resa under de första 20 åren och vi fortsätter i samma goda stil minst 20 år till!

2001 startades Add Value av Jens Fjellström, legendarisk fotbollsspelare i både landslaget, Djurgården och MFF. Sedan 2006 är Add Value ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö. Tillsammans jobbar vi med flera gemensamma leverantörer och utvecklar produkter och förpackningar för dryck. Utöver vatten har vi idag också energidryck, ice tea, julmust, ingefärashot och såklart även olika typer av kylar till att förvara dryckerna i. Följ med oss in i framtiden!

Nytt år med nya möjligheter

2021-01-15

Add Value har ett stort spektrum av flaskor för vatten, finaste burkarna för Ice Tea och energidryck + senaste tillskottet bland drycker; svenska ingefärashot.

Allt med unika etiketter så drycken får ett dubbelt värde.

Dels som en törstsläckare eller energikick - dels som en kommunikatör och ett sätt att få ert varumärke och budskap att få fötter!
Fråga oss gärna om bästa produkten till ert tillfälle!

Ring NU 0734 - 17 06 17

Kontakta oss