Form

Formen på flaskan

Visst spelar formen roll! Man vill att flaskan ska "ligga rätt i handen"

Nyast av alla våra flaskor är flaskan Unik 43 cl - lite udda både i formatet med sin långa hals och när det kommer till volymen som är mitt emellan stor och liten flaska med sina 43 cl. Stor etikettyta på flaskan är det också. Se bild längst ner på sidan. 

Helt unik i sin form är vår flaska Exklusiv 33cl med sitt spännande utseende. Dessa flaskorna hittar du bara hos Add Value! Välj mellan en matt svart flaska, en helt vit flaska eller en transparent flaska. Inte nog med att formen är ovanlig, här trycker vi direkt på flaskan och har alltså ingen etikett. Trycket kan göras i 1-4 olika färger, många brukar klara sig med 1-2 färger. Bilden nedan visar flaskorna Exklusiv i transparent eller svart  - flaskan för det speciella tillfället och flaskan som ingen glömmer!

Alla våra flaskor ser lite olika ut!

Vill du ha en "vanlig liten flaska" så ska du titta på Mini 33cl eller Flexi 33cl - dom flaskorna är mycket lika i sitt utseende och väldigt klassiska. Vill du ha en lite annorlunda liten flaska så rekommenderar vi Junior 30cl. 

För 50cl finns det många att välja mellan! Flexi 50cl har den största etikettytan, Vital 50cl har den mest slitstarka och tåliga etiketten och på Clear 50cl har du flest färger på korken att välja mellan! Rapid 50cl är också en rak flaska som ger utrymme till en stor etikett. 

Glasflaskorna är i tjockt glas och ger ett gediget intryck. Härliga att ställa på bordet.

Välj den flaskan som passar ditt ändamål bäst!

Kontakta oss